Καναλάρχες φοβούνται ύπουλο σχέδιο Παππά-Θα ξεσπάσει πόλεμος αν…

21:10 11/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ύπουλο σχέδιο θεωρούν οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών ότι έχει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για τον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες. Η επιμονή του να μην προηγηθεί έλεγχος πόθεν έσχες όλων των υποψηφίων και να μην κατατεθεί εγγύηση καλής εκτέλεσης, θεωρούν ότι κρύβει «λαγούς», οι οποίοι θα λάβουν μέρος μόνο και μόνο για να αυξήσουν το τίμημα.

Στο νου τους κυριαρχεί η περσινή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι αύξανε τεχνητά το τίμημα, χωρίς να θέλει να αποκτήσει άδεια, με στόχο να πληρώσουν πολλά εκατομύρια όσοι τις κέρδιζαν τελικά. Εξ ου και έφτασαν να κοστίζουν 76 εκατ

ευρώ η μία, 73 εκατομ η άλλη, 61,5 εκατ η τρίτη και 43,5 η τέταρτη.

Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαγοράσει το Epsilon, ήδη ο Δημήτρης Μάρης έχει κατοχυρώσει τίτλο για κανάλι και ήδη το Contra Channel του Γιώργου Κουρή φέρεται να πουλήθηκε σε βετανικό fund με έδρα την Κύπρο. Και οι τρεις είναι κοντά σην κυβέρνηση.

Οι καναλάρχες φοβούνται ότι ο κ. Παππάς θα χρησιμοποιήσει επιχειρηματίες, χωρίς την αναγκαία οικονομική επιφάνεια, για να ανεβάσει το τίμημα για κάθε άδεια πάνω από τα 35 εκατομ ευρώ. Πράγματι, αν εμφανιστούν πάνω από 7 υποψήφιοι για τη διεκδίκηση των 7 αδειών, η τιμή θα ανέβει. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει αναμένεται επίσημη κήρυξη πολέμου προς την κυβέρνηση…

The post Καναλάρχες φοβούνται ύπουλο σχέδιο Παππά-Θα ξεσπάσει πόλεμος αν… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα