Κανακεύουν τους κουκουλοφόρους και εκείνοι τα κάνουν ρημαδιό

18:19 10/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις των κουκουλοφόρων, ενώ εκείνοι συνεχίζουν ανενόχλητοι τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, περιλαμβανομένης της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά τη φωτογραφική ρύθμιση για τον Σάββα Ξηρό, έφερε νέα ανάλογη διάταξη για δυο συγγενείς κρατουμένων για τρομοκρατική δράση. Και, βέβαια, προχωρά το σχέδιο για κατάργηση

των φυλακών υψίστης ασφαλείας ή τύπου Γ”.

Όλα αυτά, αφού πληροφόρησε το πανελλήνιο ότι πίσω από τις κουκούλες υπάρχουν άνθρωποι -λες και δεν είναι άνθρωποι όσοι βλέπουν σπασμένα τα μαγαζιά και καμένα τα αυτοκίνητά του, λες και δεν έχει σημασία η κραυγή αγωνίας των φοιτητών και των καθηγητών τους στο Πανεπιστήμιο.

Από κοντά και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι οι καταληψίες θα σταματήσουν διότι «έχουν να βάψουν αυγά».

Θα ήταν απλώς αφέλεια ή επιπολαιότητα όσα λένε και κάνουν, αν δεν επρόκειτο για κάτι βαθύτερο. Φαίνεται να τους αντιμετωπίζουν με «φιλική διάθεση» ως μέρος της ευρύτερης Αριστεράς, με την οποία οφείλουν να έχουν διάλογο και όχι πόλεμο… Έτσι, περίπου τους κανακεύουν τη στιγμή που εκείνοι σπάνε και καίνε ανεμπόδιστοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα