Καμμένος: Προφυλακίσεις βουλευτών τής ΝΔ για σκάνδαλα

18:14 5/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Προφυλακίσεις βουλευτών τής ΝΔ για σκάνδαλα, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας πως όταν έρθει η ώρα να κυρωθεί η συμφωνία για τα Σκόπια, δεν ξερει αν θα τους δοθεί άδεια από τις φυλακές για να πάνε να ψηφίσουν.

«Αν και όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή

έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα κάνουμε. Αν έρθει με 180 ψήφους τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία που αλλά υπόσχεται στην κ. Μέρκελ αλλά λέει στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό. Θα ακολουθήσει την πρόταση του Κώστα Καραμανλή του Βελιγραδίου. Χθες ο κ. Τζανακοπουλος σας είπε ότι όταν έρθει η ώρα μπορεί η Βουλή να κυρώσει την συμφωνία με 180 ψήφους. Εμείς ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε, εσείς τι θα κάνετε κ. Μητσοτάκη όταν χτυπήσει το τηλέφωνο σας και ακούσετε από την άλλη μεριά εκείνη την ίδια φωνή που θα σας λέει να ψηφίσετε ναι. Πόσες θα είναι οι απουσίες που θα έχετε τότε αν δεν δοθεί η άδεια να έρθουν να ψηφίσουν στη Βουλή βουλευτές που έχουν καταδικαστεί για σκάνδαλα».

Ααφερόμενος στη στάση που κρατούν στελέχη της ΝΔ στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Καμμένος μίλησε για ψευδομακεδονομάχους και πρόθυμες κοινοβουλευτικές καβάτζες του Σόρος, εντάσσοντας σε αυτή την κατηγορία και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Θα ήμασταν σήμερα εδώ να συζητάμε το τέλος του μνημονίου και την έξοδο της χώρας στις αγορές αν οι ανεξάρτητοι έλληνες έριχναν την κυβέρνηση; Γιατί να τη ρίξουμε για να κάνουμε το χατήρι στους πρόθυμους; Στις κοινοβουλευτικές καβάντζες του Σόρος. Ο κ. Θεοδωράκης πριν από λίγες μέρες δήλωνε πρόθυμος να αναλάβει αυτό το ρόλο με την προϋπόθεση να φύγουμε εμείς από την κυβέρνηση. Να ρίχναμε την κυβέρνηση για να κάνουμε τα χατίρια της τρόικας εσωτερικού του κ. Μητσοτάκη, Βενιζέλου Θεοδωράκη, Στουρνάρα και της κ.Γεννηματα. Είδαμε αποστασίες, εξαγορές βουλευτών, φυλλάδες, τρόφιμους του Σόρος που συνασπίστηκαν σε μια πρωτόγνωρη συμμαχία για να πέσει η κυβερνητική πλειοψηφία. Για να γλιτώσουν την φυλακή τα λαμόγια της Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Να ξέρετε ότι σύντομα θα χτυπήσουν από την δικαιοσύνη τα καμπανάκια της Novartis».

Καμμένος: Προφυλακίσεις βουλευτών τής ΝΔ για σκάνδαλα

The post Καμμένος: Προφυλακίσεις βουλευτών τής ΝΔ για σκάνδαλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα