Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι τού ΣΥΡΙΖΑ

17:58 5/7/2018 - Πηγή: Aixmi

«Έχω υποχρέωση στον κ. Καμμένο να ξαναπώ ότι δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ. Mπορεί ο κ. Καμμένος να συνεχίσει τα πολυτελή του ταξίδια όπως έγραψε το Βήμα της Κυριακής, να συνεχίσει τις πτήσεις στο εξοχικό του στην Ικαρία με σούπερ πούμα και σταματώ εδώ».

Mε τη φράση αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στο

ερώτημα «αν προτίθεται να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ» και στον υπαινιγμό τού ίδιου τού Πάνου Καμμένου ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν έτοιμος να συμμετάσχει στην κυβέρνηση αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ψήφιζαν θετικά στην πρόταση μομφής της ΝΔ.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015 και απένειμε εύσημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος -όπως είπε- έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ.

«Σταματήσετε να είστε περήφανοι για το δημοψήφισμα, η χώρα σώθηκε από το βέβαιο θάνατο χάρη στις προσπάθειες που έγιναν στο προεδρικό μέγαρο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο εκείνες τις κρίσιμες μέρες μαζί με τον Ολάντ. Ο κ. Μεϊμαράκης, η κ. Γεννηματά και εγώ, και οι τρεις μας στηρίξαμε τη στροφή στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, συντάξαμε ένα ανακοινωθέν που αποτέλεσε εγγύηση ότι στην Αθήνα υπάρχουν ηγέτες να στηρίξουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Και αυτό οφείλει ο κ. Τσίπρας να το αναγνωρίσει και να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη».

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι τού ΣΥΡΙΖΑ

The post Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι τού ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα