Καλοστημένη φάρσα η τηλεφωνική συνομιλία Έλτον Τζον – Βλ. Πούτιν

10:10 17/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Καλοστημένη φάρσα στον σερ Έλτον Τζον αποδείχθηκε η δήθεν τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Πίσω από τη φάρσα παραδέχτηκε ότι ήταν ο Βλαντίμιρ Κρασνόφ, γνωστός ως «Βόβαν», μαζί με έναν συνεργάτη του.

«Στ” αλήθεια πίστεψε ότι συνομιλούσε με τα πρόσωπα που του είπαμε ότι είμαστε», δήλωσε ο ρώσος κωμικός.

Ο Βόβαν δήλωσε τόσο στο BBC όσο και στη ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda

ότι το τηλεφώνημα το έκανε μαζί με τον συνεργάτη του Αλεξέι Στολιάροφ, γνωστό ως «Λέξους».

Το δίδυμο είναι γνωστό στη Ρωσία επειδή βάζει στο στόχαστρό του διασημότητες και πολιτικούς, στους οποίους κάνει φάρσες. Όπως ομολόγησαν, τηλεφώνησαν στον Βρετανό τραγουδιστή μία ημέρα αφότου ο ίδιος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

«Ο Αλεξέι μιλάει άψογα Αγγλικά κι έτσι υποδύθηκε τον (εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου) Ντμίτρι Πεσκόφ και μετέφραζε την εντεκάλεπτη συνομιλία μας. Εγώ ήμουν ο Βλαντίμιρ Πούτιν», είπε ο φαρσέρ στην εφημερίδα.

Πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής που βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης του Λονδίνου την ώρα του τηλεφωνήματος, είπε: «Σας ευχαριστώ, μου φτιάξατε τη μέρα. Αυτή η μέρα και αυτή η συνομιλία ήταν οι ωραιότερες της ζωής μου».

Ο Βόβαν πρόσθεσε, μάλιστα, ότι απόσπασμα της τηλεφωνικής φάρσας θα παιχτεί στο νυχτερινό τοκ σόου της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα