Κακοποιούσαν τα 10 παιδιά τους – Ξυλοδαρμοί, εικονικοί πνιγμοί

14:08 17/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αρχές όταν εισήλθαν σε ένα σπίτι κι αντίκρισαν 10 παιδιά, ηλικίας από 4 μηνών έως 12 ετών, κουλουριασμένα στο πάτωμα το ένα δίπλα στο άλλο. Η εικόνα που παρουσίαζαν τα παιδιά ήταν σοκαριστική καθώς έφεραν μώλωπες, εγκαύματα, σημάδια ενώ βρίσκονταν μέσα σε περιττώματα ανθρώπων και ζώων, σκουπίδια και σάπια τρόφιμα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σολάνο στο Φέρφιλντ του Σαν Φρανσίσκο, τα παιδιά έφεραν τραύματα από τρυπήματα, εγκαύματα, εκχυμώσεις και τραύματα που φαίνεται

να προήλθαν από αεροβόλο ενώ η αναπληρώτρια γενική εισαγγελέας της περιοχής δήλωσε ότι τα παιδιά βασανίζονταν για «σαδιστικούς λόγους».

Χειροπέδες πέρασαν στους γονείς των παιδιών την 30χρονη Ίνα Ρότζερς και 29χρονο σύζυγό της Τζόναθαν Άλεν κατηγορούμενοι για την ομηρία και την κακοποίηση των 10 παιδιών. Η γυναίκα φέρεται να μην αντέδρασε όταν έβλεπε τον άνδρα της να βασανίζει τα παιδιά κάνοντάς τους ακόμη και εικονικό πνιγμό!

Και οι δύο είναι υπό κράτηση, ενώ εναντίον της Ρότζερς θα απαγγελθούν εννέα κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων. Κατά του Ρότζερς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επτά υποθέσεις βασανισμού και εννέα υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων και θεωρείται ο βασικός δράστης της κακοποίησης.

The post Κακοποιούσαν τα 10 παιδιά τους – Ξυλοδαρμοί, εικονικοί πνιγμοί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα