Καϊλή: Επίθεση κατά πρώην βουλευτών για σεξιστικά σχόλια – Δεν επενέβη ούτε ο Γ. Παπανδρέου

19:43 10/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Καταπέλτης η Εύα Καϊλή κατά πρώην βουλευτών και υπουργών επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου. Τους κατηγορεί για σεξιστικά σχόλια και bullying.

Μάλιστα κατονόμασε τους Καστανίδη, Ξυνίδη και Κουτμερίδη.

«Είμαστε μια πολύ κλειστή κοινωνία. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ», είπε σε συνέντυξή της στα Παραπολιτικά. «Είχα καταγγείλει τρεις υπουργούς της δικής μου κυβέρνησης στο Πειθαρχικό του κόμματός μου, οι οποίοι πλέον δεν είναι στην πολιτική σκηνή και εύχομαι να μην επιστρέψουν, γιατί μια συγγνώμη δεν είπαν ποτέ. Ο Καστανίδης, ο Ξυνίδης και ο Κουτμερίδης είχαν κάνει υποτιμητικά σχόλια, όχι για τις απόψεις μου, αλλά για το ποια είμαι εγώ που μιλάω. Οι… ογκόλιθοι αυτοί, που δεν άφησαν και τίποτα πίσω τους. Αυτές τις συμπεριφορές έπρεπε να τις καταγγείλει ο ίδιος ο Παπανδρέου και δεν το έκανε», ανέφερε η κ. Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε και στο πως ένιωσε όταν ο Σωκράτης Ξυνίδης την αποκάλεσε «καλτσοδέτα». «Αισθάνθηκα ότι αυτό θα τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, γιατί εγώ είμαι γυναίκα. Όταν ένας άνδρας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι δείχνει για εκείνον. Λυπήθηκα πολύ για τις γυναίκες της οικογένειάς του».

Τέλος η κ. Καϊλή είπε ότι μια γυναίκα όπως η Φώφη Γεννηματά δε θα ανεχόταν τέτοιες συμπεριφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα