ΗΠΑ: 24χρονη πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας σε ινστιτούτο ομορφιάς

17:22 26/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο λόγος για 24χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, μέσα σε θάλαμο κρυοθεραπείας στο Ινστιτούτο ομορφιάς που εργαζόταν στη Νεβάδα.

Η άτυχη γυναίκα, μπήκε στον θάλαμο λίγο πριν κλείσει το Ινστιτούτο ομορφιάς, όπως έδειξε το υλικό από τις κάμερες και δεν ξαναβγήκε ποτέ. Την επόμενη ημέρα, ανακάλυψαν το πτώμα της συνάδελφοί της που πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός της επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ το σώμα της έμεινε μέσα στον θάλαμο για τουλάχιστον 10 ώρες.

Η 24χρονη, θεωρούσε ότι αυτή

η μέθοδος βοηθούσε πολύ να διορθωθούν τυχόν ατέλειες στο σώμα. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι κάτι συνέβη στο μηχάνημα και αυτό χάλασε. «Αλλιώς δεν εξηγείται, η κοπέλα ήταν αισθητικός και γνώριζε πώς να χειρίζεται το μηχάνημα», δήλωσε συγγενής της στα τοπικά Μέσα.

Η μέθοδος της κρυοθεραπείας χρησιμοποιείται από χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στον κόσμο, για αισθητικούς λόγους, αλλά κατά κύριο λόγο από αθλητές που επιθυμούν να αναλάβουν γρήγορα δυνάμεις, μετά από επώδυνους αγώνες, πάντα με την παρουσία ιατρών. Στο θάλαμο κρυοθεραπείας το σώμα εκτίθεται στους -115 βαθμούς Κελσίου
Keywords
Τυχαία Θέματα