Ινδία: Βίασαν 19χρονη επί ώρες και φώναξαν και άλλους να συμμετάσχουν

10:48 4/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στιγμές τρόμου έζησε μια 19χρονη στα χέρια των βιαστων της στην Ινδία.
Η κοπέλα επέστρεφε από κέντρο μελέτης, το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο άνδρες της επιτέθηκαν ενώ περνούσε κάτω από μία γέφυρα, στην πόλη Μποπάλ.

Σύμφωνα με το BBC, τη βίαζαν για ώρες και στη συνέχεια την έδεσαν και φώναξαν άλλους δύο άνδρες, οι οποίοι με τη σειρά τους βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο το άτυχο κορίτσι.

Αρχικά τουλάχιστον δύο αστυνομικά τμήματα αρνήθηκαν να δεχθούν και να καταγράψουν την καταγγελία για βιασμό. Για καλή της τύχη οι γονείς

της, που είναι αστυνομικοί, έπιασαν δύο από τους υπόπτους. Όπως είπαν σε τοπική εφημερίδα, ένας αστυνομικός τους είπε πως η κοπέλα «επινοούσε μια κινηματογραφική ιστορία».

«Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Αν εγώ, που είμαι αστυνομικός, αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα προσπαθώντας να υποβάλλω την καταγγελία της κόρης μου για ομαδικό βιασμό, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι περνά ένας απλός πολίτης» πρόσθεσε.
Δύο αστυνομικοί απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να καταγράψουν την καταγγελία.
Τελικα συνελήφθησαν και οι τέσσερις δράστες του βιασμού του κοριτσιού.

The post Ινδία: Βίασαν 19χρονη επί ώρες και φώναξαν και άλλους να συμμετάσχουν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα