Ιερέας της Αγγλικανικής εκκλησίας παντρεμένος με προτίμηση στο γκέι πορνό

11:13 30/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ιερέας της Αγγλικανικής εκκλησιάς απολύθηκε από την εκκλησία του όταν η εν διαστάσει σύζυγός του αποκάλυψε πως ήταν εξαρτημένος από το πορνό και μάλιστα από το γκέι πορνό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου οι πράξεις του ιερέα κρίθηκαν «ανάρμοστες και ακατάλληλες» για την Αγγλικανική Εκκλησία και γι’ αυτό του απαγόρευσε να ιερουργήσει ξανά.

Η εν διαστάσει σύζυγος του μιλώντας το δικαστήριο ανέφερε πως έχει συλλέξει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως ο σύζυγός της συμμετείχε σε ομαδικά όργια, είχε συναντηθεί με ιερόδουλες, ενώ χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο ώστε να γνωρίζει νέους ερωτικούς συντρόφους, αναφέρει η Telegraph.

«Υπήρχαν περίπου 50 ταινίες μικρού μήκους, με άντρες και γυναίκες σε σεξουαλικές περιπτύξεις, τουλάχιστον 100 σκίτσα με γυμνές γυναίκες να βασανίζονται και να καίγονται, μια σκηνή από ένα μονομάχο να έχει χτυπηθεί και να έχει βασανιστεί και πολλές εικόνες γυμνών νεαρών ανδρών καθώς και άλλο σεξουαλικό υλικό» ανέφερε η γυναίκα στο δικαστήριο.

«Ο ίδιος έλεγε συχνά πως τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία στη ζωή του ήταν ο Θεός και το σεξ» είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο σχολιάζοντας τον σεξουαλικό εθισμό του ιερέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα