Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός -Έχασε από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ

21:55 27/10/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Παναθηναϊκός είχε τη μπάλα στα πόδια του στο 75% της διάρκειας τους ματς, έφτασε κοντά σε ευθεία βολή 18 φορές και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε, όμως κατάφερε και έφυγε χαμένος από το ΟΑΚΑ, έχοντας πλέον 8 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Η Λάρισα τον νίκησε με 2-1, ανοίγοντας το σκορ λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου.

Από ένα ανόητο λάθος του Διούδη με τα πόδια, οι ᾽᾽βυσσινί᾽᾽ πήραν τη μπάλα έξω από την περιοχή, ο Ουάρντα βρήκε τον Μιλοσάβλιεβιτς και εκείνος αφού πρώτα στόπαρε με το στήθος, στην συνέχεια με τρομερό αριστερό βολέ την έστειλε στο πλεκτό!

Οι «πράσινοι» πήραν την πρωτοβουλία, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και στο 35΄σκόραραν με τον Καμπετσή. Ωστόσο, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ συμβουλευόμενος το VAR. Θεώρησε ότι ο Δώνης έκανε επιθετικό φάουλ στον Κρίστινσον, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση των «πρασίνων».

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 46´ο Κρίνστινσον απέκρουσε το σουτ το Μπουζούκη, στο 53 έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ζαχίντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φατιόν με τρομερό τάκλιν έδιωξε σουτ του Νορβηγού στο ύψος του πέναλτι. Και, όμως, η ΑΕΛ ήταν εκείνη που σκόραρε ξανά στο 57᾽μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Ουάρντα που άφησε πίσω τον Χατζηθεοδωρίδη, ντρίμπλαρε τον Αποστολάκη και εκτέλεσε τον Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός μετά ανέβασε «στροφές» και στο στο 62᾽μείωσε το σκορ, στη συνέχεια ο Νορβηγός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 69᾽που πέρασε άουτ, στο 71᾽ ο Κρίστινσον είχε τρομερή επέμβαση σε προβολή του Μακέντα και στο 96᾽ ο Χατζηγιοβάνης έχασε την τελευταία ευκαιρία

The post Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός -Έχασε από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα