Σαρλίζ Θερόν: Κάπνιζα μαριχουάνα και θα το ξανακάνω

20:12 2/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένη στο τηλεοπτικό δίκτυο Ε! Νews βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν και μίλησε για το ρόλο της στην ταινία «Gringo», όπου υποδύεται μία επιχειρηματία που λανσάρει μαριχουάνα. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως κάπνιζε μαριχουάνα σε όλη της σχεδόν τη ζωή.

«Κάπνιζα μαριχουάνα στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Εκτιμούσα τη μαριχουάνα περισσότερο από το αλκοόλ. Η χημεία που είχα με την μαριχουάνα

ήταν μεγάλη όταν ήμουν νεότερη, αλλά, ξαφνικά, μια μέρα άλλαξα. Στα 30 μου έπιασα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως όρθια μπροστά από ένα ψυγείο. Και αυτό δεν ήταν καλό», εκμυστηρεύτηκε.

«Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά, γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω, γιατί υποφέρω από τις αϋπνίες. Είναι προτιμότερο από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και, μάλιστα, μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά».

Σαρλίζ Θερόν: Κάπνιζα μαριχουάνα και θα το ξανακάνω

The post Σαρλίζ Θερόν: Κάπνιζα μαριχουάνα και θα το ξανακάνω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα