Η σύζυγος του Μαυρίκου το επιβεβαίωσε: Είναι ο Παναγιώτης (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

19:56 9/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Δραματικές ώρες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου αναγνώρισε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον απανθρακωμένο άντρα, τον σύζυγό της.

Η Ευαγγελία Συρίγου, από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο ΚΑΤ προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του νεκρού άνδρα.
Από τα κοσμήματα του και συγκεκριμένα από ένα ρολόι που φορούσε μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι ο απανθρακωμένος άνδρας ήταν ο 44χρονος εκδότης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για τυπικούς λόγους η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει και μέσω εξέτασης DNA

και με οδοντολογική εξέταση.

Το γεγονός ότι ο άνδρας που απανθρακώθηκε νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, υποστήριξε και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε, ότι αναζητούσε τον εκδότη καθώς είχαν ραντεβού και δεν εμφανίστηκε, ενώ τον αναζητούσαν τόσο συνεργάτες του όσο και η οικογένεια του, χωρίς αποτέλεσμα.

Η στιγμή του δυστυχήματος

Το βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο μόλις να έχει τυλιχθεί στις φλόγες δημοσίευσε το protothema.gr

Διερχόμενοι οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους ενώ το πολυτελέστατο όχημα είναι ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της Αττικής οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Επί τόπου σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας.
Όταν διαπιστώνεται ότι το όχημα ανήκει στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου, στην Ασφάλεια Αττικής σημαίνει συναγερμός και στο σημείο σπεύδουν αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπως και των εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι συγκεντρώνουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Τα σενάρια που διερευνά η αστυνομία

Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κάτι που δείχνει πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα πέραν του τροχαίου δυστυχήματος κυρίως λόγω του παρελθόντος του Παναγιώτη Μαυρίκου. Ενδεικτικό είναι ότι στις έρευνες λαμβάνουν μέρος και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που αναζητούν τυχόν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού .

Ερευνάται:
αν το όχημα είχε υποστεί δολιοφθορά, αν δηλαδή κάποιος είχε παρέμβει στα μηχανικά συστήματα του αυτοκινήτου με δόλιο σκοπό είχε παγιδεύσει το όχημα
αν το δυστύχημα προκλήθηκε έπειτα από πιθανή μηχανική βλάβη
αν υπήρξε για κάποιο λόγο διαρροή καυσίμου και κυρίως αν είχε γίνει μετατροπή σε υγραέριο

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές από την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, φαίνεται το αυτοκίνητο να ελαττώνει ταχύτητα και να πλησιάζει άκρη-άκρη στο διάζωμα, να σταματά και δευτερόλεπτα μετά να εκδηλώνεται η πυρκαγιά προτού ο εκδότης να προλάβει να βγει από αυτό, αφού η Porsche Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες σε δευτερόλεπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα