Κούγιας: O απανθρακωμένος οδηγός στην Αττική Οδό είναι ο Μαυρίκος

17:46 9/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο άνδρας που απανθρακώθηκε νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, όπως υποστηρίζει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε, ότι ο ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ίδιος, όπως λέει, προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει

γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Αττική οδό στο ύψος του Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία το όχημα μάρκας Porsche Cayenne ανήκε στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου και πήρε φωτιά ενώ ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια τόσο για το ποιος ήταν ο οδηγός, όσο και για τα αίτια του δυστυχήματος. Σημειώνεται ότι η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγος του 44χρονου εκδότη έχει πάει στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να προβεί σε αναγνώριση.
Αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται επί τόπου και πραγματοποιούν εξερεύνηση του χώρου, προκειμένου να συγκεντρώνουν στοιχεία που να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Τα σενάρια που διερευνά η αστυνομία είναι:
1.Δολιοφθορά-Παγίδευση του οχήματος
2.Μηχανική βλάβη

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα