Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στην Τσατάνη

12:14 13/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτησή της στον ιστότοπο του indymedia η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στην εισοδο της πολυκατοικίας που διαμένει η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη στα Εξάρχεια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «αφιερώνουμε αυτήν την ενέργεια στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ. Γεράσιμο Τσάκαλο, Χρήστο Τσάκαλο, Γιώργο Πολύδωρο και Όλγα Οικονομίδου».

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Βόμβα στην Τσατάνη

Αφιερώνουμε αυτήν την ενέργεια στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ. Γεράσιμο Τσάκαλο, Χρήστο Τσάκαλο, Γιώργο Πολύδωρο και Όλγα Οικονομίδου. Στέλνουμε την Αλληλεγγύη μας στην αναρχική συντρόφισσα Αγγελική Σπυροπούλου, σε όλους τους αμετανόητους πολιτικούς κρατουμένους που βρίσκονται στα κελιά της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς και στους ιταλούς συντρόφους Alfredo Cospito, Nicola Gai και τους αναρχικούς που διώκονται στην Ιταλία στα πλαίσια της επιχείρησης “scripta manent” εναντίον της F.A.I.

Λίγο πριν από τις 23.00 το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη μπροστά από το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη ενώ στην πολυκατοικία αυτή διαμένει και η εισαγγελέας Εφετών. Από την αρχή ο συνήγορός της Θέμης Σοφός δήλωνε πως στόχος της βομβιστικής επίθεσης ήταν η κ. Τσατάνη ενώ η Αντιτρμοκρατική Υπηρεσία ανέμενε αναληψη ευθύνης για να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο στόχος.

Πριν από την έκρξη προηγήθησαν δύο τηλεφωνήματα τόσο στην Εφημερίδα των Συντακτών όσο και στην ιστοσελίδα zougla.gr υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός,στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια, ο οποίος θα εκραγεί σε 30 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα