Η συγκινητική ανάρτηση του Αντώνη Λιάρου για τον Γιώργο Γεωργιάδη

21:44 14/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά το ύστατο χαίρε στον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη, ο φίλος και συνάδελφος του Αντώνης Λιάρος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

H κηδεία του Γιώργου Γεωργιάδη έγινε στον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου του Κοιμητηρίου Περιστερίου και όπως έγραψε στο Facebook ο Αντώνης Λιάρος φανερά συγκινημένος:

«Σήμερα αποχαιρετίσαμε έναν σπουδαίο δημοσιογράφο, έναν αγωνιστή των αρχών και των αξιών της γεννιάς μας. Τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Αγρκετοί απ όσους μαζευτήκαμε εκει στο κοιμητήριο του Περιςτερίου, αναπολήσαμε στιγμές απο τη δημοσγραφική μας νιότη. Από αυτή τη νιότη, είναι και η φωτογραφία με τον αείμνηστο ηγέτη του Παλαιστινιακού αγώνα. Ήταν η πρώτη πολεμική αποστολή των περισσοτέρων της φωτογραφίας. Δεκεμβριος του 1983. Τα όσα ζήσαμε δεν ξεχνιούνται. Ούτε και ο Γιώργος που το σκασε βιαστικά απο τη πτωχευμένη μας ζωη. Στις αναμνησεις μου θα ειναι πάντα εκεί… Ενθουσιώδης, άφοβος, μαχητικός, ανυποχώρητος και διψασμένος για ζωή με τερμα γκάζια. Ισως γι αυτό να φυγε. Γιατι δεν ηθελε ζωή χωρίς γκάζια Γειά σου φιλαράκι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα