Η οργισμένη επιστολή ηθοποιού του Εθνικού: Προς όλους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και τα ξενοδοχεία

21:03 5/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Viral έχει γίνει η οργισμένη επιστολή που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο ηθοποιός του Εθνικού Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος εκτός από την υποκριτική μαζί με την σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Έφη Κόντα, αποφάσισαν πρόσφατα να ανακαινίσουν την μικρή ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούσε ο πατέρας του ηθοποιού στην Εύβοια.

Έτσι πλέον είναι και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Εvia Silence που βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο.
Όμως ως ξενοδόχος, δέχτηκε πρόσφατα ένα περίεργο τηλεφώνημα όπου μια κυρία τον ρώτησε αν δέχονται παιδιά στο ξενοδοχείο, ο ίδιος απάντησε καταφατικά και η γυναίκα τότε του είπε «Α…, πολύ κρίμα, σας ευχαριστώ πολύ πάντως».

Με αφορμή αυτό το συμβάν ο Χάρης Τζωρτζάκης έγραψε μια επιστολή σε καυστικό ύφος στο Facebook και στην οποία μιλά για τη στάση πολλών απέναντι στα παιδιά, για τη μόδα του «adults only» και για πολλά άλλα…

Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής

Πρόσφατα με κάλεσε μία κυρία στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν δεχόμαστε παιδιά στο Evia Silence. «Μα φυσικά!», της απάντησα. «Α πολύ κρίμα, ευχαριστώ πάντως», μου ανταπάντησε απογοητευμένη και έκλεισε το τηλέφωνο. Για κάποια δευτερόλεπτα άφησα το μαγευτικό ήχο του τουτ τουτ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να συνοδεύει τον μπερδεμένο μου νου:»Μα τι εννοούσε? Δηλαδή ψάχνει ξενοδοχείο που δεν δέχονται παιδιά? Μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά?? Μάλλον..» Πήρα βαθιά ανάσα και συνέχισα το έργο μου ως καλη ρεσεπσιονίστ.
Σήμερα διάβασα τυχαία ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι παγκόσμιο τρεντ στον τουρισμό τα Adults Hotels ONLY, και πως μεγάλες μονάδες στη χώρα μας ακολουθούν αυτήν την πολιτική που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά μπλα μπλα μπα..
Και είπα ΩΠΑ. Θα γράψω επιστολή.
Προς ολους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνες τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας,
Ακούστε παπάρες. Πριν γίνετε παπάρες, ήσασταν παιδιά. Ω ναι παιδιά! Σας έπαιρναν κιεσας οι γονείς σας και σας αράδιαζαν σε κάποια παραλία και σκάβατε όλοι μέρα με τα κουβαδάκια σας μέχρι να βρείτε πετρέλαιο και ουρλιάζατε και σπάγατε τα νεύρα σε όλους τους υπόλοιπους γιατι οι μαμαδες σας δε σα «μάζευαν» και σας άφηναν να παίξετε και να το ευχαριστηθείτε με όλη σας την καρδιά -και πολύ καλά έκαναν(!)- γιατί αυτός είναι ο προορισμός του παιδιού. Να παίζει και να χαίρεται με όλη του την καρδιά.
Όλοι εμείς στο Evia Silence όχι απλά τα δεχόμαστε, αλλά τα ΛΑΧΤΑΡΟΥΜΕ τα παιδιά!
Και τα παιδιά και τα σκυλιά και τα γατιά, γαμώ της γης τον άξονα που λέει κιο καλός μου θείος.
Υ/γ: Τό μόνο που μας ενοχλεί και είμαστε σε διαρκή και μακροχρόνιο πόλεμο είναι τα κουνούπια. Όλοι οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι!
Προς το παρόν κερδίζουμε..
Χάρης Τζωρτζάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα