Η Όλγα Φαρμάκη και ο γρίφος του Αϊνστάιν

23:14 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν έχει καλά καλά συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor 2 και η Όλγα Φαρμάκη έχει βρεθεί στην κορυφή του διαδικτυακού κους κους. Δεν τη γνωρίζω την κοπέλα, ζητώ συγγνώμη αλλά αγνοώ και την επαγγελματική της ιδιότητα όχι από υπεροψία αλλά από αγνή… άγνοια. Το όνομά της το είχα ακούσει για πρώτη (και τελευταία) φορά όταν την είχε πυροβολήσει ένας επιχειρηματίας αλλά μην με ρωτήσετε περισσότερα γιατί θα σας απογοητεύσω.

Εκρηκτικά sexy, στις φωτογραφήσεις που κατά καιρούς κάνει επιλέγει να φοράει ελάχιστα ρούχα και υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την επιλογή της. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η συμμετοχή της στο Survivor 2, αντιμετωπίστηκε εξ αρχής με καχυποψία ή/και ειρωνία.

Τα σχόλια στα social media πριν από την πρεμιέρα του show επικεντρώθηκαν στην περιγραφή συγκεκριμένων σημείων του σώματός της όταν θα βουτούσε στην «πισίνα» των αγωνισμάτων και το βρεγμένο μπλουζάκι της θα κολλούσε πάνω τους, ενώ η απόλυτη πλειοψηφία των χρηστών προεξοφλούσε ότι η Όλγα θα ήταν «η νέα Λάουρα», «το παλτό» στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Όταν το παιχνίδι ξεκίνησε, η Όλγα εισέπραξε ουκ ολίγα απαξιωτικά βλέμματα πολλων συμπαικτών (και κυρίως συμπακτριών της), «τι ήρθες να κάνεις εδώ κουκλίτσα μου;». φώναζαν οι ματιές τους.

Όλα αυτά μέχρι χθες το βράδυ. Που η Όλγα αναδείχθηκε mvp παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» (μην το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα…), σημειώνονtας τις περισσότερες νίκες από όλους. Aθλητές, πρωταθλητές, παραγεμισμένους με αναβολικά τύπους, φαβορί με ύφος «να σας περιμένω απευθείας στον τελικό γιατί πλήττω;»…

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί θυμώνω κάθε φορά που μια ωραία γυναίκα, αντιμετωπίζεται εκ προοιμίου σαν «άχρηστη», σαν ανίκανη να πετύχει οτιδήποτε άλλο από το να περιφέρει την ομορφιά της ή (στην περίπτωση της Όλγας) την γυμνή ομορφιά της.

Και ο δεύτερος είναι ότι δεν καλούνται δα να λύσουν και τον γρίφο του Αϊνστάιν οι παίκτες του Survivor 2. Να λύσουν κάνα δυο παζλ τους ζητάνε, να σκαρφαλώνουν σε γεφυρούλες, να βουτάνε στις λάσπες και να λιμοκτονούν… Και το να είσαι sexy δεν αποκλείει αυτομάτως την πιθανότητα να τα κάνεις πολύ καλά όλα αυτά. Ενδεχομένως να μην αποκλείει και την πιθανότητα να λύσεις τον γρίφο του Αϊνστάιν, αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί…

Υ.Γ. Δεν είναι θέμα του άρθρου μου το Survivor 2 και το γιατί το βλέπει ή δεν το βλέπει κάποιος. Αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση…

thisismarias.com

The post Η Όλγα Φαρμάκη και ο γρίφος του Αϊνστάιν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα