Στη φυλακή για 176 χρόνια ο γιατρός της Αμερικανικής Ολυμπιακής Ομάδας

23:05 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ποινή 175 χρόνων κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στο Λάνσινγκ του Μίτσιγκαν τον γιατρό της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας, καθώς τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική επίθεση σε 156 γυναίκες και κορίτσια.

Η δικαστής Rosemarie Aquilina, στην άκρως οργισμένη ομιλία της, τόνισε απευθυνόμενη στο γιατρό, ότι «Μόλις υπέγραψα τη θανατική σας καταδίκη» και πρόσθεσε: «Κύριε, ξέρατε ότι είχατε ένα πρόβλημα, αυτό είναι σαφές για μένα. Ξέρατε ότι είχατε πρόβλημα από πολύ νεαρή ηλικία, πριν ακόμα γίνετε γιατρός. Ξέρατε ότι θα μπορούσατε να απομακρυνθείτε από τον πειρασμό» δήλωσε

η Aquilina. Στη συνέχεια ανέφερε: «Η απόφαση σας για τις επιθέσεις ήταν ακριβής, υπολογισμένη και απεχθής. Δεν αξίζετε να περπατήσετε εκτός φυλακής για το υπόλοιπο της ζωής σας. Οπουδήποτε περπατήσετε, θα καταστραφούν οι πιο ευάλωτοι».

Σε δήλωσή του, ο 54χρονος γιατρός απολογήθηκε απέναντι στα θύματά του, καταλήγοντας με τη φράση: «θα κουβαλώ τα λόγια σας για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Επίσης παραδέχτηκε την ενοχή του και για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας.

'Little girls grow into strong women that return to destroy your world': Victims emotionally confront pedophile doctor Larry Nassar https://t.co/QlyUPeDoJk

— RT Sport (@RTSportNews) January 17, 2018

The post Στη φυλακή για 176 χρόνια ο γιατρός της Αμερικανικής Ολυμπιακής Ομάδας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα