Η Λάουρα ξεκαθαρίζει: Με τον Κοκκινάκη είμαστε μόνο κολλητοί- Δεν ισχύουν οι φήμες

16:52 15/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στo Survivor Πανόραμα ήταν η άρτι αφιχθείσα από τον Άγιο Δομίνικο Λάουρα Νάργες.
Η Λάουρα με το νέο της λουκ αφού έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, φάνηκε έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.
Όταν όμως η Ελεονώρα Μελέτη

τη ρώτησε «Τι έπαιζε ανάμεσα σε εσένα και τον Κοκκινάκη;» εκείνη φάνηκε έκπληκτη… αλλά η παρουσιάστρια της έδωσε χρόνο να το σκεφτεί, αφού πέρασε σε διαφημίσεις.
Είχε προηγηθεί βίντεο από τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο νησί με τον Κοκκινάκη να παίρνει μια μπλούζα και να λέει: «Αυτή είναι Λάουρα;» και να τη μυρίζει ώστε να μυρίσει το άρωμα της παίκτριας που αποχώρησε.
Ενώ ανέφερε πως το πρώτο βράδυ χωρίς τη Λάουρα δεν κοιμήθηκε.
Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκε το διαφημιστικό διάλειμμα η Λάουρα είπε: «Δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε…δεν έχω διαβάσει να δω τι γίνεται, δεν ξερω τίποτα…κατι με ρώτησαν στο αεροδρόμιο»… Η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε άλλο ενα βίντεο από τις «ζήλιες» του Κοκκινάκη προς τη Λάουρα.

Τι αυτός ήταν ο λόγος;ρώτησε η Λάουρα

Ε όχι μόνο της είπε η Ελεονώρα

Η Λάουρα ξέσπασε σε γέλια…»Δεν ισχύει τίποτα, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έχει απίστευτο χιούμορ, σε σημείο τραγικό.Είναι πολύ αστείος» ξεκαθάρισε και συνέχισε «Είναι σοβαρός και ήρεμος άνθρωπος με τρομερό χιούμορ. Είχαμε δέσει ως παρεάκι πολύ…γελάγαμε με τις ώρες κι όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο πλάκας και χιούμορ. Δε σημαίνει τίποτα. Έχει γίνει κολλητός μου εκεί μέσα κι ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας εκτός Survivor».

Keywords
Τυχαία Θέματα