Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για 1 χρόνο 10 δημοσιογράφους τού ΣΚΑΪ

19:17 24/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Προσωρινή διαγραφή ενός έτους επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο τής ΕΣΗΕΑ σε 10 δημοσιογράφους τού ΣΚΑΪ, επειδή δεν είχαν πάρει μέρος σε απεργία.

Στον διευθυντή ειδήσεων Νίκο Φιλιππίδη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στον

Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στην Άννα Μπουσδούκου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στον Γιάννη Πιτταρά με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στον Δημήτρη Οικονόμου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στη Μαρία Αναστασοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στον Γιάννη Ντσούνο με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στον Χρήστο Κούτρα με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στον Μάρκο Δεϊμέζη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στην Εύα Αντωνοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

The post Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για 1 χρόνο 10 δημοσιογράφους τού ΣΚΑΪ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα