Η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε αναβολή της δίκης των γονιών της μικρής Μαρίας

18:25 4/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Για την Παρασκευή 6 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Οι γονείς της μικρής, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.

Στο δικαστήριο ο πατέρας δήλωσε άνεργος ναυτικός και η μητέρα ανέφερε ότι δεν εργάζεται για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Αυτό που συνέβη θα μπορούσε να συμβεί σε όλους. Για ένα λεπτό οι γονείς χάνουν από την προσοχή τους τη μικρή Μαρία. Αμέσως κινητοποιήθηκαν,

έκαναν ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε, πήγαν στο τμήμα έδωσαν περιγραφή. Κινητοποιήθηκαν ΕΜΑΚ και ο Ερυθρός Σταυρός. Αποκλείεται να έφυγε από το σπίτι και να κινήθηκε μόνο του. Κάποιος το πήρε και το άφησε σε εκείνο το σημείο. Αποκλείεται να περπάταγε και να μην το είδαν άνθρωποι. Άρα κάποιος το πήρε και το άφησε εκεί», τόνισε ο δικηγόρος των γονέων, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Πάντως το μυστήριο γύρω από το πώς χάθηκε το παιδί παραμένει αδιευκρίνιστο με τους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση, να έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο απαγωγής, αν και ο παππούς του παιδιού επιμένει ότι κάποιος απήγαγε το παιδί.

Την ίδια ώρα η αστυνομία, αλλά και οι παιδοψυχολόγοι κάνουν λόγο για πολύ βεβαρυμένο οικογενειακό περιβάλλον με ψυχολογικές διαταραχές και εξάρσεις βίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα