Η απάντηση του Ντ. Κάμερον για το «Piggate»

14:02 23/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε ο Ντέιβιντ Κάμερον στα όσα του καταλογίζει ο λόρδος Άσκροφτ στην βιογραφία του με τίτλο: «Call me Dave» (Λέγε με Ντέιβ), η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Μιλώντας σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Carlton Club, ο Βρετανός πρωθυπουργός εξήγησε ότι έπρεπε να πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός έντονου πόνου στην πλάτη. Κι εκεί ο γιατρός του είπε ότι θα του κάνει μία ένεση κι ότι «απλά θα νιώσει ένα μικρό τσίμπημα, μία μαχαιριά στην πλάτη»…

Με τον τρόπο αυτό επέλεξε να απαντήσει

ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ στον άσπονδο εχθρό του Λόρδο Άσκροφτ, ο οποίος στο βιβλίο του αναφέρεται σε ιστορίες με ναρκωτικά και ένα παράξενο τελετουργικό σεξουαλικού περιεχομένου, στο οποίο ο νεαρός τότε φοιτητής Κάμερον φέρεται να τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο στο στόμα ενός νεκρού χοίρου.

Ωστόσο, το σκάνδαλο «Piggate» δεν φαίνεται να συγκινεί τους Βρετανούς. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της «YouGov», μόλις το 25% των Βρετανών θεωρούν άκρως ενδιαφέρουσα την βιογραφία του λόρδου Άσκροφτ που «καίει» τον Ντέιβιντ Κάμερον, ενώ το 62% των πολιτών «θεωρούν ότι οι ισχυρισμοί του λόρδου Ασκροφτ δεν έχουν καμία σημασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα