Η απαίτηση του Άγγελου Μητρετώδη από τη μητέρα του

09:58 17/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Η περηφάνια και το ακλόνητο ηθικό του Άγγελου Μητρετώδη όσο καιρό παρέμεινε φυλακισμένος στην Αδριανούπολη μαζί με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη αποκαλύπτονται από μαρτυρίες, που σημειώνουν ότι προτίμησε να παραμείνει υπό κράτηση παρά να χρειαστεί να παρακαλέσει οποιονδήποτε για την αποφυλάκισή τους.

Όπως αποκαλύπτει το thraki Νεα, από τις πρώτες μέρες που τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή και όλα έδειχναν ότι η κράτησή του Αγγελου Μητρετωδη με τον Δημήτρη Κούκλατζη θα ήταν

ίσως και πολύμηνη, ο ανθυπολοχαγος ζήτησε από τη μητέρα του, να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του!

Προτίμησε να παραμείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα στη φυλακή παρά να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση από την πλευρά της οικογένειάς του και ειδικά της μητέρας του. Η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη όχι μόνο σεβάστηκε την επιθυμία του γιου της, αλλά επέμεινε σ” αυτή μέχρι τέλους.

Το thraki Νεα επικαλείται πολιτικό της κεντρικής πολιτικής σκηνής ο οποίος συναντήθηκε με τις δύο οικογένειες στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις δύο μητέρες να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε εκείνη ως μάνα προς μάνα.
Η απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη ήταν άμεση και απέκλεισε κάθε τέτοιο ή παρόμοιο ενδεχόμενο. «Ο γιος μου μου είπε να μην παρακαλέσω κανέναν» και η συζήτηση έκλεισε.

Πηγή: thrakinea.gr

The post Η απαίτηση του Άγγελου Μητρετώδη από τη μητέρα του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα