Η Αντζελίνα «παγώνει» το διαζύγιο – Φήμες για επανασύνδεση με τον Πιτ (EIKONA)

12:55 3/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Μπραντ Πιτ, δημοσίευμα του US Weekly έκανε λόγο για «πάγωμα» της διαδικασίας, καθώς η σταρ φαίνεται πως το ξανασκέφτεται.

Παρά το γεγονός ότι έκανε αίτηση διαζυγίου πριν από έναν χρόνο περίπου, κανείς από τους δύο δεν το θέλει και δεν το προωθεί ώστε να οριστικοποιηθεί.

Πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι η Αντζελίνα συγκινήθηκε με την άμεση ανταπόκριση του Μπραντ στην έκκλησή της και την προσπάθεια που κάνει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ που προκάλεσε τόσα προβλήματα στον γάμο τους.

Όπως δημοσιεύεται η Αντζελίνα έχει ακόμη αισθήματα για τον Μπραντ και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Η ίδια φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της πως σκέφτεται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της μαζί του αν δείξει αφοσίωση στην οικογένειά του, κάτι που ο Μπραντ έκανε.

Ωστόσο, το δημοσίευμα είναι μονομερές καθώς πουθενά δεν αναφέρεται η άποψη του Χολιγουντιανού σταρ, ενώ επίσης δεν γίνεται καμία αναφορά στο φερόμενο κρυφό ειδύλλιό του με τη Σιένα Μίλερ.

Πάντως δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για επανασύνδεση με τον άνδρα της ζωής της, έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ενώπιον των δικηγόρων τους. «Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να είναι μαζί» αναφέρει το δημοσίευμα. Κατάλαβαν, όπως αναφέρεται, ότι αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον και έκτοτε ακολουθούν θεραπείες καθώς δουλεύουν πάνω στη σχέση τους ώστε να είναι ξανά μαζί.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι δεν θα σταματήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου καθώς είναι απλώς ένα κομμάτι χαρτί που δεν εμποδίζει τους δυο τους να κάνουν μια καινούργια αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα