Η airfast tickets πουλήθηκε, δεν έκλεισε

19:34 14/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Και οι δύο σελίδες airfasttickets.gr και airfasttickets.com έχουν κατέβει τα τελευταία 24ωρα ενώ τα τηλέφωνα της εταιρίας δε λειτουργούν. Oι σελίδες της airfast tickets στα social media έχουν μάλιστανα ανανεωθούν από τις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον γ.γ. Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θάνο Βασιλόπουλο, που βρίσκόταν στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, οι περίπου 65 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Να

υπενθυμιστεί τέλος, ότι ενάμισι σχεδόν χρόνο πριν, όταν ο ελληνικός αλλά και ο ξένος τύπος είχε ξεκινήσει να καλύπτει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας, η airfast tickets διέψευσε κατηγορηματικά πως υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι έχει βρει Κινέζους επενδυτές.

Όπως ανακοίνωσε στα social media πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας, Νίκος Κοκλώνης, η airfast tickets δεν έκλεισε, αλλά πουλήθηκε.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η ημέρα σήμερα ξεκινησε επεισοδιακα .Για μια ακομα φορα βρέθηκα στο μάτι του κυκλωνα .Εχω συνηθισει .Η αλήθεια είναι δύσκολο να γραφτει .Εγω ομως εχω υποχρεωση να την πω. Πληρωνω σημερα την αποφαση μου να διαφωνησω στην επιλογη των κινεζων επενδυτων να κλεισουν το γραφειο της Ελλαδος , και επειδη καποιοι με θεωρουν ευκολο στοχο σπευδω να τους πληροφορησω οτι δεν ειμαι θυμα κανενος. Καταφερα μεσα στην Ελλαδα της κρισης και μετα ολα τα προβληματα που ειχε η εταιρεια απο το καλο…καιρι του 2014 να βρω επενδυτες και να πουλησω την Airfasttickets.

Με τα κεφαλαια αυτα ειχα σκοπο να επενδυσω και παλι στην Ελλαδα οπως και εκανα απο την πρωτη στιγμη .Οι συνεργατες μου στην εταιρεια ξερουν καλα αν τους στηριξα η οχι .Παρακαμπτωντας το προσωπικο μου συμφερον τον ιουνιο του 2015 και ενω βρισκομαι στο Σαν Φραντζισκο σε ραντεβου με τα στελεχη της εταιρεις για να αποφασισουμε το πλανο αναπτυξης μετα την εισαγωγη των χρηματων , διαπιστωνω οτι οι καινουργοι αγοραστες εχοντας πλεον το πλειοψηφικο πακετο επιθυμουν το κλεισιμο του Ελληνικου γραφειου λεγοντας μου οτι δε χρειαζεται γραφειο σε μια χωρα σαν την Ελλαδα. Αυτο ξεκινησε την διαμαχη μου μαζι τους που σαν αποτελεσμα ειχε την απολυση μου.

Ναι απολυθηκα απο την εταιρεια που «“εχτισα». Αμεσως πηρα το αεροπλανο και ηρθα στην Ελλαδα για να ενημερωσω το προσωπικο για την ακριβεια την οικογενεια μου αλλωστε μαζι τους εκανα οτι επιτυχια εκανε η εταιρεια παγκοσμιως .Τους ενημερωσα τι εχουν στο μυαλο τους οι αγοραστες να κανουν και τονισα οτι εγω οπως τοσα χρονια ειμαι στο πλευρο τους με οτι σημαινει αυτο. Φυσικα και γνωριζω για την επισχεση καθοτι εγινε εις γνωση μου και πληρωθηκε απο εμενα .Καλο θα ηταν λοιπον τα μεσα που βιαζονται να με «σταυρωσουν» να ξερουν πριν την αληθεια πως ειναι .Χαιρομαι που στην Ελλαδα καποιοι γραφουν την αληθεια .
Συμπέρασμα
1. Η Εταιρεία πουλήθηκε δεν εκλεισε.
2. Δυστυχώς μετα την απολυση μου δεν εχω λογο στις αποφασεις τις διοικησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα