Η ΑΕΚ έχασε, αλλά…κέρδισε!

17:49 3/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Ήταν το πιο παράξενο, το πιο άδικο σκορ σε ματς που έχω παρακολουθήσει εδώ και καιρό. Η ΑΕΚ κόντρα στη Μπενφίκα έχασε 2-3 στο ΟΑΚΑ, αλλά όλοι οι οπαδοί της -και όχι μόνο- θεωρούν ότι κέρδισε.

Ξεκίνησε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στα πρώτα λεπτά και βρεθηκε να χάνει 0-2 στο πρώτο 25λεπτο. Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει και απλώς το ζήτημα ήταν να γλυτώσει τον διασυρμό.

Και

όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η αποβολή τού Ντίας, που άφησε τη Μπενφίκα με 10 παίκτες, αποτέλεσε μια νέα αρχή. Με 2 γκολ τού Κλωναρίδη οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν το παιχνίδι και έμοιαζε θέμα χρόνου το τρίτο γκολ, που θα έφερνε την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η στιγμή εκείνη έφτασε στο 73ο λεπτό, πάλι με τον Κλωναρίδη.

Ο Έλληνας πορτιέρο των Πορτογάλων, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τον σταμάτησε όμως. Απέτρεψε το χατ τρικ και όχι μόνο. Στην αντεπίθεση η ομάδα του έκανε το 2-3 και έγραψε μια από τις πιο άδικες σελίδες για την ΑΕΚ.

Δεν πειράζει. Μπορεί να έχασε ένα ματς και μια μεγάλη ευκαιρία. Κέρδισε, ωστόσο, μια τεράστια εμπειρία που σίγουρα θα τής φανεί πολύτιμη στο μέλλον.

The post Η ΑΕΚ έχασε, αλλά…κέρδισε! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα