«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ, λείπουν ο Ρονάλντο και τα γκολ»

13:28 3/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο ισπανικός Τύπος κριτικάρει τη Ρεάλ για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, μένοντας μάλιστα για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς να βρει γκολ.

Τα ρεπορτάζ από το μαδριλένικο στρατόπεδο τις τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για το πόσο πολύ φαίνεται η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την επίθεση της Ρεάλ, η οποία χωρίς τον Πορτογάλο άσο πλέον δυσκολεύεται να βρει δίχτυα.

Η Ρεάλ που είχε τρία δοκάρια

στη Μόσχα έχασε με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ και πλέον μετράει τρία συνεχόμενα ματς σε ισπανικό πρωτάθλημα και Champions League χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ!

Ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η Ρεάλ στη γραμμή κρούσης, μιλώντας για «ναυάγιο», ενώ… επίθεση στη Ρεάλ φυσικά ασκεί και ο καταλανικός Τύπος.

«Νέο ναυάγιο της Ρεάλ του Λοπετέγκι, πέντε ώρες και 19 λεπτά χωρίς να σκοράρει ένα γκολ», γράφει η Marca.

«Ένα δώρο και τρία δοκάρια», αναφέρει η AS, η οποία προσθέτει: «Από το 2007 η Ρεάλ μένει για τρία συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ».

«Υπό του μηδενός», γράφει η καταλανική Mundo Deportivo, η οποία επίσης στέκεται στο γεγονός ότι μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ μένει για τρία σερί παιχνίδια χωρίς να σκοράρει.


Η επίσης καταλανικής Sport γράφει ότι οι παίκτες της Ρεάλ «αποκαλύφθηκαν» μένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να βρουν δίχτυα, κάτι που δείχνει ότι η απουσία του Ρονάλντο κοστίζει στους Μαδριλένους.

Πηγή: gazzetta.gr

The post «Νέο ναυάγιο της Ρεάλ, λείπουν ο Ρονάλντο και τα γκολ» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα