Γρηγοράκος για Τσίπρα: Δεν πολιτεύεται μόνο, αλλά ζει και εκτός τόπου και χρόνου

20:23 1/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Εσωτερικών Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης της της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές έλλειμμα κυβερνητικού έργου που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να το καλύψει με επισκέψεις – παρωδία στα Υπουργεία. Ωστόσο, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να εκθέτει τον εαυτό του και τους Υπουργούς του».

Επιπλέον,

σημείωσε πως η ανικανότητα και η ανεπάρκεια δεν συγκαλύπτονται με κινήσεις εντυπωσιασμού και ότι οι σημερινές του εξαγγελίες επιβεβαιώνουν ότι η σχέση του με τη ζώσα πραγματικότητα παραμένει ζητούμενο.

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καλλιεργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Συνεπής στην ψευδολογία, ανασύρει από το παρελθόν διακηρύξεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του σήμερα στο ΥΠΕΣ ξεπέρασε τον εαυτό του. Έφτασε στο σημείο να υποσχεθεί τη θεσμική κατοχύρωση της ισότητας των φύλων» είπε και συμπλήρωσε:

«Τελικά δεν πολιτεύεται μόνο αλλά ζει και εκτός τόπου και χρόνου. Προτάσσοντας το προσωπικό και κομματικό του συμφέρον, ανέδειξε ως προτεραιότητα της αυτοδιοίκησης τη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής. Χωρίς να καταθέσει καμιά ουσιαστική πρόταση για την αναβάθμιση των διοικητικών και αυτοδιοικητικών δομών, περιορίζεται σε ασκήσεις ενίσχυσης της κομματοκρατίας, προκειμένου να προωθήσει ημετέρους μέσω του κατακερματισμού των αυτοδιοικητικών δυνάμεων«.

Keywords
Αναζητήσεις
γρηγορακος για τσιπρα βιντεο
Τυχαία Θέματα