Γκάφα τουρκικής αστυνομίας: Λάθος οι φωτογραφίες του δράστη που έδωσε στη δημοσιότητα (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

10:58 2/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από διαμαρτυρία του ανθρώπου που απεικονιζόταν στις φωτογραφίες ως ο δράστης του μακελειού στην ντισκοτέκ Reina της Κωνσταντινούπολης, οι τουρκικές Αρχές διαπίστωσαν το λάθος τους και αποσύρουν τις συγκεκριμένες εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και ταυτοποιούν ως τον μακελάρη της Πόλης έναν επιχειρηματία από το Καζακτάν.

UPDATE: Police in Istanbul release photos

of the terror suspect who shot and killed 39 people last night in a popular bar in the city pic.twitter.com/YPCLXQ65lT

— News_Executive (@News_Executive) January 1, 2017

Ο ίδιος όταν είδε το πρόσωπό του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα και διαμαρτυρήθηκε καταγγέλλοντας το λάθος της τουρκικής αστυνομίας καθώς βρίσκεται στη χώρα για εμπορικούς λόγους.

UPDATE: Man seen in Pic released by police posted a picture from police station saying "I just gave my testimony, please delete my pictures" pic.twitter.com/hi5cEPXoZT

— News_Executive (@News_Executive) January 1, 2017

Οι Αρχές απολογήθηκαν και τώρα αποσύρουν τις επίμαχες φωτογραφίες τονίζοντας πως ο εικονιζόμενος δεν είναι ο μακελάρης στο κλαμπ.

Στο μεταξύ νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας όπου ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης εισέρχεται στον χώρο πυροβολώντας.

UPDATE with VIDEO: Footage of the Terrorist entering the Reina bar in Istanbul where he shot and killed 39 people injurying dozens more pic.twitter.com/xXRHssJ9bw

— News_Executive (@News_Executive) January 1, 2017

Επιπλέον, από τις κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται ο δράστης να αλλάζει ρούχα προτού διαφύγει μετά το μακελειό στο κλαμπ.

UPDATE: Photo of the lone Terrorist changing his clothes before fleeing the bar in Istanbul after he killed at least 35 people, injurying 40 pic.twitter.com/hLwuaBHo59

— News_Executive (@News_Executive) January 1, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα