Γιαγιά Μπεν: H αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν είναι θαμμένος στην Κω, αλλά δεν ξέρει πού

09:11 14/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν όταν χάθηκε ο μικρός Μπεν το 1991, αλλά και την αγωνία που βιώνει τώρα νοιώθοντας ότι είναι κοντά στο να βρεθεί, η γιαγιά του αγοριού Κριστίν Νίνταμ, περιέγραψε μιλώντας στην βρετανική Daily Mirror λέγοντας: «Έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις

τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος».

Ταυτόχρονα, η Κρ. Νίνταμ αναφέρθηκε και στη στιγμή που η αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ ενημέρωσε την οικογένεια ότι έχουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν το αγοράκι που εξαφανίστηκε το 1991 ενώ παραθέριζε στην Κω,είναι θαμμένος στο νησί.
«Μας ήρθε ξαφνικό», είπε.
Η 64χρονη γυναίκα θυμήθηκε τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν όταν χάθηκε το μικρό παιδί.

«Έχασα τον Μπεν, έχασα τον Μπεν!» θυμάται να λέει στην κόρη της. Εκείνη κουρασμένη καθότι είχε επιστρέψει από τη δουλειά και κυρίως μπερδεμένη με τα όσα άκουγε είχε απαντήσει στην μητέρα της να μην ανησυχεί, ο μικρός δεν έχει χαθεί και ότι θα τον βρουν σύντομα.
«Όσο νύχτωνε και δεν βρίσκαμε το παιδί τόσο πιο πολύ φοβόμασταν» αναφέρει η Κριστίν Νίνταμ.

«Μοιάζαμε με σκελετούς… ήμασταν εντελώς μουδιασμένοι και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την απίστευτη φρίκη που ζούσαμε» θυμάται γιαγιά του αγοριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα