Για τον Τομ Κρουζ 9 λεπτά είναι αρκετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

14:35 22/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Αρκετό είναι το μελάνι που έχει χυθεί για τις υποκριτικές ικανότητες του 54χρονου πλέον Τομ Κρουζ αλλά κυρίως για την ενασχόλησή του με την Σαϊεντολογία. Απαράβατος όρος για να δώσει την οιαδήποτε συνέντευξη είναι να μην ειπωθεί καμία ερώτηση για την Σαϊεντολογία.

Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει να δει την κόρη του Σούρι σχεδόν τρία χρόνια! Και αυτό γιατί; επειδή η Κέιτι Χολμς είναι αντίθετη με την εν λόγω

θρησκεία που έχει ασπαστεί ο Κρουζ.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στο σόου του James Corden και δέχτηκε να κάνει το «Role Call» και απέδειξε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ καθώς δεν δίστασε να τσαλακώσει την εικόνα του! Ξεχωρίσαμε την εμφάνιση του στο «Κοκτέιλ» όπου πραγματικά είναι σαν μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω του καθώς έκανε τις χορευτικές φιγούρες του μπάρμαν…

Μέσα σε 9 λεπτά έκαναν μία μικρή αναπαράσταση από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός στην διάρκεια της πολυετής καριέρας του.

Ανάμεσά τους φυσικά το Top Gun, Mission: Impossible, Jerry Magguire, αλλά και μία ξεκαρδιστική εκδοχή του Γεννημένος της 4η Ιουλίου και όλα αυτά εν όψει της πρεμιέρας της νέας του ταινίας Jack Reacher: Never Go Back που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα