Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον 63χρονο συνταξιούχο της ΕΛΑΣ

13:02 22/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου ένας 63χρονος συνταξιούχος της ΕΛΑΣ εκτέλεσε τον 60χρονο ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου της περιοχής του, με τον οποίο έμεναν στον ίδιο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, με τρεις σφαίρες

Διέφυγε με γρήγορα βήματα προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έκτοτε τα ίχνη του αναζητούνται.

Ο δράστης είναι συνταξιούχος αστυνομικός ενώ το 2012 είχε κατέβει και ως υποψήφιος με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής

στον νομό Μεσσηνίας καταλαμβάνοντας την 3η θέση μεταξύ των συνυποψήφιων του από το ίδιο κόμμα.

Επίσης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των «Ταγμάτων Ασφαλείας», ενώ είχε αποστείλει ανακοίνωση σε τοπική εφημερίδα της Πελλοπονήσου, με την οποία καλούσε τους νέους σε αφύπνιση κι επιστράτευση.

Αφορμή για τη λογομαχία που κατέληξε στο φονικό φέρεται να είναι μια κάμερα που το θύμα είχε τοποθετήσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Επανειλημμένως του είχε ζητήσει να την φαιρέσει για τους δικούς του λόγους αλλά εκείνος δεν είχε υποχωρήσει.

Νωρίς το μεσημέρι, οι άνδρες είχαν λογοφέρει και πάλι ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι πιάστηκαν και στα χέρια. Οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν τεταμένες. Ο συνταξιούχος αστυνομικός εμφανίστηκε το απόγευμα λίγο πριν από τις 18.00 και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μία σφαίρα βρήκε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι και οι άλλες δύο στη θωρακική και κοιλιακή χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα