Γεννηματά: Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει ολοκληρωθεί

15:45 27/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει ολοκληρωθεί ανέφερε σε συνέντευξή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθαρίζουν πως για το ΠΑΣΟΚ το θεμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει κλείσει «μετά την άρνηση των τριών μεγάλων ελληνικών εταιρειών να διασφαλίσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της ψηφοφορίας».
Από την πλευρά

της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ επεσήμανε πως «κανένα διαδικαστικό ζήτημα δεν πρόκειται να ανακόψει τη δυναμική που υπάρχει. Η απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή το εγχείρημα δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει ούτε δεύτερες σκέψεις ούτε να συνεχίσει την εσωστρέφεια, πρέπει να τελειώνουμε με αυτά», Μάλιστα συμπλήρωσε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει η Επιτροπή να έχει ολοκληρώσει με τα διαδικαστικά και τις αποφάσεις της ώστε, «να τελειώνουμε με τη συζήτηση αυτή και να έρθει στο προσκήνιο η πολιτική».

Πρόσθεσε δε πως το ΠΑΣΟΚ είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια και σημείωσε πως «η μεγάλη συμμετοχή είναι αυτή που θα δώσει και δυναμική και θα μας δεσμεύσει όλους για ενότητα την επόμενη μέρα».
Νωρίτερα από τις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε στείλει «μήνυμα» στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως: «Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία… έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Η κα Γεννηματά πρέπει να αποφασίσει. Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;»

Keywords
Τυχαία Θέματα