Βίτσας: Η πρόταση της ΝΔ ήταν για εξεταστική επιτροπή χαρακτήρα του Πάνου Καμμένου

14:49 27/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχολιάζοντας την απόρριψη πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας και άλλων στελεχών και λειτουργών, στην υπόθεση του πλοίου «Noor 1», που εκκρεμεί στη δικαιοσύνη, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», πως «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν».

«Όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ μιλούσε για τις φοβερές αποκαλύψεις που θα γίνονταν και στο τέλος η συζήτηση ήταν περισσότερο…

εξεταστική επιτροπή χαρακτήρα του ανθρώπου, αν τους αρέσει ή δεν τους αρέσει ο Πάνος Καμμένος. Αυτό τώρα δεν είναι συζήτηση για εξεταστική επιτροπή» είπε ο κ. Βίτσας, εκτιμώντας ότι η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής ήταν μία «προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το κύριο θέμα, που είναι η διακίνηση ναρκωτικών στην Ευρώπη και τη συγκεκριμένη εγκληματική υπόθεση, σε μία υπόθεση προπετάσματος καπνού, αν κατηγορείται ή δεν κατηγορείται συγκεκριμένος επιχειρηματίας ή όχι».

«Στην πρότασή της λέει η ΝΔ ότι το χτύπημα σε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία κεντρικό στόχο είχε την πολιτική εξόντωση του κ. Μητσοτάκη. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Με ποια λογική συνδέεται το ένα με το άλλο;» διερωτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα