Γενική απεργία της ΓΣΕΕ – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

09:08 28/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Γενική 24ωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΓΣΕΕ που παράλληλα καλεί σε συλλαλητήριο στην Αθήνα, όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα «απεργούμε-αγωνιζόμαστε-διεκδικούμε». Το ΠΑΜΕ διοργανώνει στις 10.30 συλλαλητήριο

στην Ομόνοια.

Χειρόφρενα σηκώνουν τα ΜΜΕ καθώς δεν θα κνηθούν ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό, τραμ και τρόλεϊ ενώ οι οδηγοί των λεωφορείων θα πραγμαοτποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως 9 το πρωί και από 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας παραμένουν τα πλοία, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ -περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων- ξεκίνησε στις 00:01 σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 24:00.

The post Γενική απεργία της ΓΣΕΕ – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα