Φθιώτιδα: 85χρονος ασελγούσε σε 5χρονο κορίτσι

14:16 27/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Για ασέλγεια κατά εξακολούθηση κατηγορείται ένας 85χρονος από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, καθώς φέρετε να ασελγούσε σε 5χρονο κορίτσι συστηματικά το τελευταίο 6μηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και συζούσε με μια 60χρονη Βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα που είναι μάλιστα και γιαγιά της 5χρονης.

Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη Βουλγαρικής καταγωγής μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη που παραπονούνταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα».

Το

κοριτσάκι αλλά και η γιαγιά του, περιέγραψαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κοριτσάκι.

Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στους αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του Νοσοκομείο ενώ ο 85χρονος που ήταν παρών έπεσε λιπόθυμος στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.

Στην έκθεση της παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 5χρονη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει πράγματι θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο 6μηνο αν και στην έκθεση του, ο γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.

Το 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πρίσματα ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα