«Φωτιές» άναψε η selfie του Καμμένου με το ελικόπτερο

10:34 4/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Διαδικτυακή αντιπαράθεση ξεκίνησε στο twitter ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη selfie του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Σμύρνα κατά την περιοδεία του στην Αστυπάλαια. Η ΝΔ αντέδρασε και σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Σύρνα σήμερα το πρωί …. pic.twitter.com/NaVYZbS9uI

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 2, 2018

Ακολούθως ο κ. Καμμένος ανταπάντησε, πάλι μέσω Twitter: «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ…».

The post «Φωτιές» άναψε η selfie του Καμμένου με το ελικόπτερο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα