Τι συμβαίνει με τον Ερντογάν; Κοιμήθηκε ξανά σε δημόσια εμφάνιση (video)


Ο Τούρκος πρόεδρος έχει περάσει περιπέτειες υγείας, οι οποίες σύμφωνα με όσα λένε από το επιτελείο του ξεπεράστηκαν ή τέλος πάντων αντιμετωπίζονται...

Για τρίτη φορά ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν "συλλαμβάνεται κοιμώμενος" κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του.

Στις 11 Οκτωβρίου 2017 τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν τον Ερντογάν να "κλείνει τα μάτια του", κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο, δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο Ποροσένκο.

Ένα χρόνο μετά στις 18 Οκτωβρίου έγινε το ίδιο, αυτή τη φορά δίπλα στον πρόεδρο της Μολδαβίας.
#Turkey president
#Erdogan is so excited to meet his #Moldova counterpart that he falls a sleep during a joint presser with his host President Igor Dodon in capital city Chisinau. pic.twitter.com/mHfa0lg4wk— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 17 Οκτωβρίου 2018

Τώρα έχοντας στο πλάι του ξανά τον Ποροσένκο, "κλείνει τα μάτια του" κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί το θέαμα να προκαλεί χαμόγελα αλλά είναι βέβαιο ότι τα βίντεο του Ερντογάν θα έχουν γίνει αντικείμενο επεξεργασίας από τις υπηρεσίες πολλών χωρών που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στο ερώτημα “τι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν”. Ο Τούρκος πρόεδρος είχε περάσει περιπέτειες υγείας, οι οποίες σύμφωνα με όσα λένε από το επιτελείο του ξεπεράστηκαν ή τέλος πάντων αντιμετωπίζονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα