Φορτηγό έπεσε σε πεζούς στο Σαν Φρανσίσκο – Επτά τραυματίες

09:53 2/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Επτά άτομα τραυματίστηκαν όταν φορτηγό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς και ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Δευτερας σε κεντρική περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, σε ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως ατύχημα και ουδεμια σχέση έχει με τρομοκρατία.

Από τους επτά τραυματίες οι δύο είναι ηλικιωμένοι και ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ο άλλος φέρει σοβαρά τραύματα. Οι πέντε είναι ελαφρά τραυματίες ενώ ήταν οι επιβάτες του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί ενώ μιλά μόνο καντονέζικα. Αμέσως

μετά το ατύχημα προσπάθησε να διαφύγει αλλά ένας περαστικός που τυχαίνει να εργάζεται για την Εθνική Ασφάλεια τον κατεδίωξε και τον ακινητοποίησε.

RED ALERT SECURED From Geary and 21st Ave. 1 elderly pedestrian Life Threatening Injuries, 1 elderly pedestrian serious injuries, family of 5 in a vehicle with minor injuries, ages ranges from pre-teen to adult. @SFTrafficSafety ON SCENE investigating 407pm https://t.co/SHfeHvT4tf

— San Francisco Fire (@sffdpio) January 2, 2018

The post Φορτηγό έπεσε σε πεζούς στο Σαν Φρανσίσκο – Επτά τραυματίες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα