Φοιτητής του εξωτερικού ο 25χρονος που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου – Τι κατέθεσε η φίλη του

11:14 17/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Φοιτητής στη Γλασκώβη που είχε επιστρέψει στην πατρίδα του για διακοπές με την 23χορνη φίλη του από την Πορτογαλία, είναι ο 25χρονος που σκοτώθηκε στα βράχια του Φιλοπάππου έπειτα παό επίθεση τριών κακοποιών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή το θύμα δεν φέρει τραύμα από μαχαίρι αλλά ο θάνατός του οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία από την πτώση σε βραχώδες σημείο, καθώς έφερε κατάγματα στα πλευρά και τη θωρακική χώρα. Παράλληλα στα χέρια του φέρει εκδορές, επίσης από την πτώση.

Για το περιστατικό

έχουν προσαχθεί οκτώ άτομα, αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν στην περιοχή την ώρα του συμβάντος και ερευνάται η σχέση τους τον θάνατο του 25χρονου.

Η κοπέλα που τελεί σε κατάσταση σοκ μίλησε στους αστυνομικούς αλλά δεν μπορούσε να διαφωτίσει τις συνθήκες της πτώσης του συντρόφου της στα βράχια.

Όπως είπε. «…είχαμε καθίσει σ’ ένα σημείο με θέα. Ξαφνικά αισθανθήκαμε την παρουσία ανθρώπων. Ήταν τρεις μελαμψοί άνδρες, οι οποίοι μας πλησίασαν και με την απειλή αντικειμένων, κατσαβίδια ή μικρά μαχαίρια, επιχείρησαν να μας ληστέψουν. Ο ένας από αυτούς άρπαξε από τον ώμο μου το σάκο μου και άρχισε να τον ψάχνει. Εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου στον άνδρα που έψαχνε τα πράγματα μου, ενώ δίπλα μου ο Νίκος μιλούσε με τρόπο έντονο με τους άλλους δυο μελαμψούς άνδρες. Δεν κατάλαβα τι έγινε… ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, ενώ οι ληστές έφυγαν, αφού πρώτα μας είχαν πάρει τα τηλέφωνα, τα χρήματα μας και τα δικά μου προσωπικά έγγραφα…».

The post Φοιτητής του εξωτερικού ο 25χρονος που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου – Τι κατέθεσε η φίλη του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα