Φλαμπουράρης: Με εκνευρίζεις, τυχαία φωτογραφήθηκε ο Πετσίτης μαζί μας

14:25 22/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Να σταματήσει κάθε συζήτηση για τις σχέσεις τού Μανόλη Πετσίτη με το πρωθυπουργικό περιβάλλον επιχείρησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, εμφανίζοντάς τον ως κάποιον που απλώς φωτογραφήθηκε τυχαία με στελέχη τού Μεγάρου Μαξίμου.

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κύριε Χατζηδάκη, αν είστε στο δρόμο ή στα γραφεία σας και σας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία, δεν είναι ντροπή σας να βγαίνετε και να λέτε αυτά; Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή φίλος του Φλαμπουράρη κάποιος ο οποίος βρέθηκε όταν κερδίσαμε το 2015 να είναι δίπλα μας και να του έχουν βγάλει μια φωτογραφία; Το καταλαβαίνετε αυτό; Αν σας βγάλω εγώ φωτογραφίες, τι θα λέτε; Καταλαβαίνετε τι λέτε; Μη με εκνευρίζετε».

Ο εξ απορρήτων συνεργάτης τού Αλέξη Τσίπρα δεν εξήγησε, βέβαια, πώς κάποιος που φωτογραφήθηκε «τυχαία» και με τον ίδιο, έκανε προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα τού 2015 στο ίδιο χαρτί με τον πρωθυπουργό. Ούτε αναφέρθηκε στην παραδοχή τού Νίκου Παππά ότι ο Πετσίτης ήταν παιδικός του φίλος.

Στη φωτογραφία εικονίζονται Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Πετσίτης.

The post Φλαμπουράρης: Με εκνευρίζεις, τυχαία φωτογραφήθηκε ο Πετσίτης μαζί μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα