Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της φοιτήτριας;

13:49 20/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Το κουβάρι ξετυλίγουν οι Αρχες προκειμένου να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη στη νυπόθεση της φοιτήτριας στη Ρόδο, πώς έγινε η δολοφονία, αν εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο και ποια η ευθύνη του κάθε κατηγορουμένου.

Στο φως τη δημοσιότητας ερχονται οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες της κοπέλας παρ’ όλο που το κινητό της δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ η οικογένεια του θύματος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα

το Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως έως την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη. Από τις 28/11 και μετά οι δικοί της την αναζητούν.

Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την 1η Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Επίσης, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

«Τι ώρα φτάσατε στο σπίτι στους Πεύκους και τι συνέβη εκεί;» είχε ρωτήσει η ανακρίτρια τους δύο κατηγορούμενους, με τον 21χρονο να απαντά πως: «Φθάσαμε στις 22.00. Μόλις μπήκαμε σπίτι, βάλαμε εγώ και η Ελένη ένα ποτήρι βότκα». Ο 19χρονος, υποστήριξε από την πλευρά του, ότι «φθάσαμε στις 00.10. Καθίσαμε στο σαλόνι και ήπιαμε από το μπουκάλι βότκα και οι τρεις».

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της Ελένης είναι… μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί. Για την ακρίβεια, η κατάσταση μέθης απαιτεί δεκαπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα.

Φίλος του Αλβανού κατηγορούμενου αποκαλύπτει τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον 19χρονο, τη μοιραία νύχτα. Η πρώτη έγινε στις 12.00 τα μεσάνυχτα:

«Μου λέει «έλα ρε μ@λ@κ@ πού είσαι»; Λέω «σπίτι εσύ»; «Να μου λέει με μια φοιτήτρια. Μόλις την πήρα από το σπίτι να τη φέρω στο σπίτι σου;». Του λέω «όχι ρε, δεν μπορώ» και μου λέει, «ξέρω εγώ, να τη φέρω στην αποθήκη τίποτα, έχεις καμιά αποθήκη με κανένα στρώμα, κάτι»; Λέω «όχι ρε φίλε». Και μου λέει «καλά εντάξει και μου το κλείνει»».

Στις τρεις παρά τα ξημερώματα, ο 19χρονος φέρεται σύμφωνα με τη μαρτυρία να του τηλεφώνησε ξανά και να του είπε «»τελείωσα με τη φοιτήτρια. Να έρθουμε να αράξουμε από κει;» Δεν ξέρω με ποιους εννοούσε».

Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ, είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο 19χρονος, τρεις μέρες μετά το έγκλημα:

«Το Σαββατο, μετά τη δολοφονία βγήκαμε βόλτα. Ήτανε λίγο τρομαγμένος. Τον ρώτησα εγώ ευθέως τι γίνεται με την κοπέλα, έτσι που καθόμασταν κι αράζαμε, τι γίνεται με τη φοιτήτρια και γυρνάει και μου λέει, «τελείωσε αυτή». Τι εννοούσε μ» αυτό, δεν κατάλαβα».

Οι αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο, η κλήση του 19χρονου Αλβανού στο φίλο του μετά τη δολοφονία της Ελένης να έγινε προς αναζήτηση άλλοθι. Περισσότερο φως θα ρίξει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο φερόμενων δραστών, των συγγενών τους, αλλά και του θύματος.

«Θέλουμε να δούμε ποιο το υπόβαθρο το πραγματικό, όσον αφορά τη συμμετοχή προσώπων, σε ό,τι συνέβη στο τραγικό αυτό κορίτσι είτε πριν την πάρουν με το αυτοκίνητο και την πάνε στον τόπο που μαρτύρησε, είτε κατά τη διάρκεια του μαρτυρίου της, είτε μετά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.

Πηγή:dimokratiki.gr, tovima.gr, Star.gr

The post Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της φοιτήτριας; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα