Φλαμπουράρης: Καθοδηγουμένη η επίθεση εναντίον μου

11:18 17/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Για καθοδηγουμένη επίθεση εναντίον του έκανε λόγο στον ΑΝΤ1 ο Αλέκος Φλαμπουράρης, υποστηρίζοντας ότι έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις για τη σχέση του με την εταιρεία «Διάτμηση», ενώ τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί λόγω των εκλογών.

Ερωτηθείς γιατί επικυρώθηκε το γνήσιο της υπογραφής από αξιωματικό στο αρχηγείο της Αστυνομίας ανέφερε πως «δεν μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση γιατί υποβιβάζει τον ίδιο και τον πολιτικό αγώνα

αφού έχει αποδειχθεί ότι έχει δίκιο».

Πάντως, ο πρώην υπουργός είπε ότι δεν απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη για την μεταβίβαση των μετοχών, ούτε υποχρέωση υποβολής του συμφωνητικού στη ΔΟΥ και πως η υπεραξία των μετοχών θα φορολογηθεί με την δήλωση του 2016, κάτι που επιβεβαίωσε και ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης που ήταν στο στούντιο. Διαβεβαίωσε επίσης, ότι τα έγγραφα έχουν τις πραγματικές ημερομηνίες και όχι μεταχρονολογημένες.

Την ίδια ώρα το capital.gr αναφέρει πως σε ένα από τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέκος Φλαμπουράρης και συγκεκριμένα στο «μετοχολόγιο 2» υπάρχει εμφανής διόρθωση με μπλάνκο. Πρόκειται για μία από τις φωτογραφίες που δήθεν παρουσιάζει τις μεταβιβάσεις των μετοχών στον κ. Κοτταρίδη Ιωάννη”.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι «η υπόθεση Φλαμπουράρη δεν είναι μόνο περίεργη, αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος. Εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας».
«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα