Φαρμάκι Πολύδωρα: Δε με θέλει ο Κυριάκος γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου

13:41 30/10/2016 - Πηγή: Aixmi

«Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν, να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας» είπε φανερώνοντας την ενόχληση του για τη στάση της ΝΔ στην πρόταση του ονόματος του για την προεδρία του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ και διαγραφείς από τον Αντώνη Σαμαρά

τόνισε ότι «η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί» και επανέλαβε πως η πρόταση, την οποία αποδέχθηκε αμέσως, τον τιμά ιδιαίτερα.

«Αποδέχθηκα την πρόταση για να εκτονώσω την κατάσταση στο ΕΣΡ» είπε ο κ. Πολύδωρας για να τονίσει ωστόσο πως «Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις».

Την ίδια ώρα ο κ. Πολύδωρας ευχαρίστησε όσους υπερασπίστηκαν την υποψηφιότητά του, και ειδικά ο Πάνος Καμμένος όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη διαγραφή του από τη ΝΔ ο κ. Πολύδωρας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σαμαράς και η παρέα του δεν με θέλουν» ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» εκείνον που τον διέγραψε από το κόμμα. Μάλιστα επέμεινε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «δεν είμαι φίλος της Χριστοφοράκου γι΄αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης».

Επίσης αποκάλυψε τον διάλογο που είχε στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Τσίπρα όταν του πρότεινε να γίνει πρόεδρος του ΕΣΡ.
Όπως είπε ο Βύρων Πολύδωρας ο διάλογος του με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ως εξής:

«- Τι λες Βύρωνα για πρόεδρος του ΕΣΡ;
– Ευχαριστω αλλά έχω πολλούς εχθρούς
– Ναι αλλά έχεις και πολλούς φίλους
– Αλλά έχω πολλούς εχθρούς»

Κα συμπλήρωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους στο στούντιο της ΕΡΤ: «Τελικά έχω πολλούς εχθρούς όλη την ηγετική ομάδα της ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα