Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε στην πορνεία νεαρές γυναίκες

21:57 18/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Τουλάχιστον 45 Ελληνίδες και αλλοδαπές, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, εξωθούσε στην πορνεία μέσω «διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού», κύκλωμα μαστροπών το οποίο εξάρθρωσε η αστυνομία. Συνέλαβε 14 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης -και τον αρχηγό που είναι Έλληνας- συγκατηγορούμενοι των οποίων είναι επιπλέον 11 άτομα.

Τα μέλη του κυκλώματος στρατολογούσαν τόσο αλλοδαπές γυναίκες, που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τις οποίες μετέφεραν στη χώρα μας, όσο και Ελληνίδες. Στη συνέχεια, εγκαθιστούσαν τις γυναίκες σε διάφορα σπίτια στην Αθήνα και τις εξανάγκαζαν να κάνουν ραντεβού με «πελάτες», που οι ίδιοι κανόνιζαν για λογαριασμό τους.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων παρακρατούσαν τα μέλη της οργάνωσης και τα μοίραζαν μεταξύ τους ανάλογα με τον ρόλο που κατείχαν.

Επίσης, το κύκλωμα φωτογράφιζε γυμνές τις γυναίκες και έκανε λήψεις με βίντεο, σε πολυτελή οικία, στα νότια προάστια. Το υλικό διέθετε μέσω ιστοσελίδας, ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

.

The post Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε στην πορνεία νεαρές γυναίκες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα