Έξαλλος ο Κοκκινάκης έβριζε «μ@λ@κα» τον Σπαλιάρα -Η Λάουρα «έδωσε» τον πολίστα

16:54 17/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Εξαιρετικά αρνητικές εντυπώσεις δημιούργησε στο τηλεοπτικό κοινό η έκρηξη του Κώστα Κοκκινάκη εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor. «Μαλάκα» τον ανέβαζε, «μαλάκα» τον κατέβαζε μπροστά σε όλη την ομάδα των «Μαχητών», χωρίς εκείνος να αντιδράσει στον ίδιο τόνο, πράγμα που -αν συνέβαινε- θα οδηγούσε σε άγρια συμπλοκή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπαλιάρας

κατήγγειλε στο Συμβούλιο ότι ο διεθνής πολίστας «μαγειρεύει» ψηφοφορίες. Και, όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, απάντησε ότι ο Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες είχαν συμφωνήσει να αλληλοψηφιστούν, ώστε να βγουν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και, έτσι, να μειωθούν οι πιθανότητες να επιλεγούν οι δυο τους από τους τηλεθεατές.

«Είσαι ψεύτης, ντροπή σου», αντέτεινε ο Κοκκινάκης, για να απαντήσει ο Σπαλιάρας ότι στην παραλία ο Γιώργος Χρανιώτης τού είχε εκφράσει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι αλληλοψηφίστηκαν οι συμπαίκτες του. Εννοώντας ότι είχαν προσυννενοηθεί.

Ο ηθοποιός απάντησε ότι δε μίλησε για «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας, ωστόσο παραδέχθηκε ότι είχε δυσαρεστηθεί από το γεγονός. Φρόντισε δε να υποστηρίξει τον Κοκκινάκη.

Μετά το Συμβούλιο, η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν ο πολίστας πήγε στην καλύβα των «Μαχητών» και άρχισε να βρίζει φόρα παρτίδα τον Σπαλιάρα, αποκαλώντας συνεχώς «μαλάκα». Είχε χάσει, πλέον, τον αυτοέλεγχό του και τον κατηγορούσε ότι δεν έλαβε υπόψη του το γεγονός πως είχε ορκιστεί στη ζωή του παιδιού του ότι δεν είχε συμφωνήσει με τη Λάουρα τι θα ψήφιζαν. «Στο είχε πει ο Χρανιώτης ότι είχα ορκιστεί, ρε μαλάκα», του έλεγε.

Ο Σπαλιάρας τον κοίταζε άναυδος, όπως και οι συμπαίκετες του, οι οποίοι τον ρώτησαν αν του είχε πράγματι μιλήσει ο Χρανιώτης. «Όχι, βέβαια», απάντησε.

Το επόμενο πρωί, πάντως, ο Κοκκινάκης παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε, λόγω του θυμού του, και είπε πως θα μιλήσει με τον συμπαίκτη του για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Πράγμα που δέχθηκε και εκείνος.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Αυτή που έλεγε ο Σπαλιάρας. Ο Κοκκινάκης είχε προτείνει στη Λάουρα να αλληλοψηφιστούν, ώστε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Λάμπρος Χούτος -ο οποίος και αποχώρησε, τελικά. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Λάουρα στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στον Σκάι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κοκκινάκης είπε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι είναι θυμωμόνος με τον Μπο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, διότι δεν μίλησαν καθόλου στο Συμβούλιο. Υπαινίχθη δε ότι και οι δυο είχαν μιλήσει εναντίον του στον Σπαλιάρα και εκείνος τους «έδωσε στεγνά»…

Keywords
Τυχαία Θέματα