Ο Π. Λαφαζάνης καταγγέλλει: Μού απαγορεύουν την είσοδο στη Βουλή

15:44 17/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Αστυνομικοί σταμάτησαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην και του απαγόρευσαν να μπει στον χώρο με το αυτοκίνητό του με τη δικαιολογία ότι στο γκαράζ κυριαρχεί το αδιαχώρητο.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό μιλώντας στο iskra.gr και σημείωσε ότι οι αστυνομικοί του είπαν ότι χρειάζεται ειδική άδεια ημερήσιας εισόδου, την οποία παρέχει ο φρούραρχος.

Όπως ο ίδιος ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής της ΛΑΕ τόνισε στο iskra.gr «πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή

χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, αν και δεν απαιτείται και ειδική άδεια πεζής εισόδου από τον άρχοντα του σκότους κ. Φρούραρχο, συνήθως επιλεγμένο υπάλληλο, με πλήρη αξιοκρατία, του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος.

Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα.

Οι καιροί φαίνεται άλλαξαν!

Κάποιοι θεωρούν ότι περιφρουρούν την “ασφάλεια” της Βουλής με το να καθιστούν προσβλητική έως απωθητική την είσοδο στους “πρώην’, σε διάκριση με τους νυν, έστω κι αν είναι επικεφαλής κομμάτων αλλά μη αρεστών των ιδίων και όσων αντιπροσωπεύουν από το βρώμικο προδοτικό μνημονιακό σύστημα, στο οποίο εσχάτως κάποιοι μεταπήδησαν μετά βαΐων και κλάδων.

Το επιχείρημα ότι ο χώρος του γκαράζ της Βουλής δεν επαρκεί είναι για ηλίθιους, αφού το γκαράζ είναι τεράστιο και σε αυτό έχει δοθεί δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης εκτός κάθε έλεγχου και στην “κουτσή μαρία” (αρκεί να είναι ημέτεροι).

Keywords
Τυχαία Θέματα