Έτοιμος να τα βροντήξει ο Ουζουνίδης, μετά το ψαλίδι Αλαφούζου

18:44 25/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα βήμα πριν σηκωθεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό είναι ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου να ρίξει το μπάτζετ της ομάδας μόλις στα 4 εκατομύρια ευρώ.

«Δεν πρόκειται για πλάνο σωτηρίας, αλλά για πλάνο διάλυσης», είπε ο τεχνικός των «πράσινων» στρεφόμενος ανοιχτά εναντίον του κ. Αλαφούζου.

«Από τις 21 Σεπτεμβρίου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Εργαζόμαστε πάρα πολύ σοβαρά για την ομάδα, με τα καλά και τα λάθη μας. Δυστυχώς κάθε εβδομάδα αλλάζει το πλάνο και χθες ήταν το αποκορύφωμα.

Μας παρουσιάστηκε έξι μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Το κόστος έχει πέσει κάτω από 6 εκατομμύρια και τώρα ακόμη 2 προς τα κάτω και να γίνουν και άλλες αποχωρήσεις. Δεν έχει σημασία για αυτούς το πως θα γίνει αυτό. Είναι ένα χαρτί με νούμερα. Ο Παναθηναίκός δεν ειναι νούμερα και ποσό αλλά ένα τεράστιο μέγεθος. Τώρα πάει να γίνει πολύ βίαια όλο αυτό. Εγώ διαφωνώ», τόνισε στην κάμερα της NOVA.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως γίνεται να παίρνει αποφάσεις ο κ. Αλαφούζος, ενώ έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί. «Μα είναι ο μεγαλομέτοχος. Πιστεύει κανείς ότι όποια απόφαση έχει παρθεί μέχρι τώρα ήταν εν αγνοία του Γιάννη Αλαφούζου; Καμία. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλομέτοχο, έχει διοίκηση. Έχετε δει εσείς καμία επιχείρηση που αποφασίζει ο εργαζόμενος;» απάντησε.

Για το αν θα είναι στον πάγκο το Σάββατο, είπε: «Θα το δούμε. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού γιατί να μην είμαι»;

Ενώ στο ερώτημα, μήπως διαλυθεί η ομάδα αν φύγει ο ίδιος, απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος για να διαλυθεί. Για μένα αυτό είναι πλάνο διάλυσης, δεν σημαίνει ότι θα διαλυθεί. Πρέπει και αγωνιστικά, ξέραμε ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές. Είχαμε συμφωνήσει για ένα πλάνο ώστε το καλοκαίρι να ξεκινήσει κάτι άλλο. Πάει να γίνει αυτή τη στιγμή. Αν βρείτε άλλη ομάδα που έχει ρίξει τόσο πολύ το μπάτζετ. Φτάσαμε σε σημείο να μας ζητηθεί και να αποχωρήσει τραυματίας ποδοσφαιριστής»…

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Ουζουνίδης, μετά το ψαλίδι Αλαφούζου

The post Έτοιμος να τα βροντήξει ο Ουζουνίδης, μετά το ψαλίδι Αλαφούζου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα