ΕΡΤ: Δημόσια σύγκρουση Αλαφογιώργου-Κοτρώτσου…

21:43 12/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Δημόσιους διαξιφισμούς αντήλλαξαν οι δημοσιογράφοι τής ΕΡΤ Αντώνης Αλαφογιώργος και Σεραφείμ Κοτρώτσος, με επίδικο θέμα τις εκπομπές που κάνουν δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν οργανικά στην ΕΡΤ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Αλαφπγιώργος, που εργάζεται πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση, στοχοποίησε τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για το κόστος τής εκπομπής του «Επόμενη Μέρα».

«Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει

στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει? πόσα το μήνα? Ερχονται ελεγκτές», έγραψε στα social media.

Ο συνάδελφός του δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση.

«Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…»

Ο Αλαφογιώργος επανήλθε με υπαιγμούς για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση τής ΕΡΤ απέρριψε δυο φορές δική του πρόταση για εκπομπή, επικαλούμενη το κόστος της, το οποίο όμως θα ήταν μηδαμινό, όπως σημείωσε.

«Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. Δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε?»

Και, αποκαλώντας «Νικόλα» τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, μίλησε για τον αρχισυντάκτη πολιτικού ρεπορτάζ Φώτη Παπούλια.

«Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να »φάει» τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».

Και πρόσθεσε: «Καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».

Αμέσως μετά επανήλθε με νέα επίθεση εναντίον τού Νίκου Παππά.

«ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ»

The post ΕΡΤ: Δημόσια σύγκρουση Αλαφογιώργου-Κοτρώτσου… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα